Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، کم پیش می‌آید که در شاخه «عکاسی و ویدیو» به یک اپلیکیشن ایرانی بربخورید. پیچیدگی طراحی چنین اپلیکیشن‌هایی به کنار، آنقدر ویرایشگرهای عکس و ویدیوی خارجی قوی ظاهر شده‌اند که کمتر توسعه‌دهنده‌ داخلی ریسک پا گذاشتن به این حوزه را به جان می‌خرد.

اما در چنین شرایطی یک توسعه‌دهنده ایرانی آمده و با ایده‌ای ساده، اما ناب و جذاب تکانی به حوزه اپلیکیشن‌های ویرایش عکس داده؛ محصولی به نام «استوریت» که قالب آماده و استیکرهای باحال و بامزه‌ اینستاگرامی را در اختیارتان می‌گذارد، طرح‌هایی که بر خلاف نمونه‌های خارجی با ذائقه و فرهنگ ایرانی ما جورِ جورند و به دل می‌نشینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آرشیو جمع و جور استوریت در حال حاضر نزدیک به صد قالب استوری و صد استیکر اینستاگرام را شامل می‌شود، طرح‌هایی که می‌توانید بعد از اضافه کردن عکس خودتان از گالری مستقیما در تایملاین پست کنید، دایرکت کنید یا در استوری به اشتراک‌ بگذارید.

نکته خوب اینکه این طرح‌ها توسط گرافیست‌‌ها و هنرمندان خوب وطنی‌مان طراحی شده‌ و رنگ‌ و بوی ایرانی دارند. و گرنه کجای اینستاگرام می‌توانید استیکرهای بامزه پیکان جوانان و داش مشتی‌های تهران و تابلوی خیابان‌ها را پیدا کنید؟

برای آنکه عیش‌تان تکمیل شود، استوریت امکان اضافه کردن نوشته به عکس با چند مدل فونت فارسی جذاب را هم داده. در واقع استوریت نه فقط محتوای اختصاصی و اصیل طراحی کرده، بلکه یکی از محدودیت‌های اینستاگرام برای ایرانی‌ها که همان عدم پشتیبانی از فونت‌ فارسی است را هم به نحو ایده‌‌‌آلی پوشش داده که اقدام ارزشمندی به شمار می‌آید.

استوریت
فونت‌های فارسی خلاء این آیتم در اینستاگرام را پوشانده‌اند.

طراحان استوریت اپلیکیشن را با هر مناسبت یا اتفاق، به‌روزرسانی می‌کنند و قالب و استیکر مناسب آن موقعیت را در صفحه اصلی می‌گذارند. مثلا همین الان که گشتی در اپ بزنید به قالب و استیکرهای مناسب دوران قرنطینه و کرونا بر می‌خورید. هر چند به نظر می‌رسد که اخیرا کم کار شده‌اند و زیاد روی آپدیت اپ متمرکز نبوده‌اند.

اما می‌توانید انتظار داشته باشید که با نزدیک شدن به مناسبت‌های مختلف، استیکر یا قالب مرتبط را در استوریت ببینید. اینجاست که یکی از نقص‌های اپلیکیشن هم آشکار می‌شود که نبود گزینه جستجوست. استوریت اگر چه در مرحله فعلی قالب‌ها و استیکرهای خیلی متنوعی ندارد اما با تکمیل آرشیو یقینا به ویژگی جستجو احتیاج پیدا می‌کند. ضمنا جای خالی استیکرها و قالب‌های متحرک هم در استوریت احساس می‌شود که امیدواریم در نسخه‌های بعدی آن‌ها را هم در اپلیکیشن ببینیم.

استوریت تمام استیکرها و قالب‌های اینستاگرامی‌اش را به رایگان در اختیارتان می‌گذارد، هر چند برای استفاده از آن‌ها محدودیت دارید و در ضمن باید تماشای تبلیغات را هم تحمل کنید. البته با پرداخت حق اشتراک یک، سه یا شش ماهه می‌توانید این محدودیت‌ها را از سر راهتان برداشته و در عین حال از توسعه‌دهنده هم حمایت کنید.

اگر دوست دارید پست و استوری‌هایتان متفاوت و خاص و مزین به المان‌های ایرانی باشند، بد نیست نگاهی به اپلیکیشن استوریت داشته باشید. نسخه iOS این اپلیکیشن را می‌توانید از استور آی اپس و نسخه اندروید را از لینک‌های زیر دانلود کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اینستاگرام اپلیکیشن استیکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟

ایتنا - با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 
پلتفرم «تیک تاک» که برای اشتراک‌گذاری ویدیو است، پس از اقدامات قانونی برای تغییر شکل مالکیت و عملکرد آن در آمریکا به بهانه اینکه امنیت ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، با معضل مهمی روبرو است. 

به گزارش ایتنا، بر اساس گزارش منتشر شده توسط وبسایت بریتانیایی دلتا آپ تایمز، داستان پلتفرم تیک‌تاک به سال 2017 باز می‌گردد، زمانی که با اپلیکیشن "Musical"، رقیب آن زمانش، در هم زمان ادغام شدند، که آن را از یک برنامه تخصصی برای نوجوانان به یک بازاریاب جهانی تبدیل کرد.

با این حال، در کنار محبوبیت سریع تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد رابطه آن با چین و پیامدهای بالقوه امنیت ملی نیز بزرگ است.

این امر پس از آن صورت گرفت که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده اخیراً تحت تاثیر شیوه های امنیت داده‌های تیک‌تاک، قانونی را امضا کرد که بر اساس آن شرکت مادر تیک‌تاک، بایت‌دنس، باید فعالیت های خود را طی یک سال به یک مالک آمریکایی بفروشد یا با تعطیلی مواجه خواهد شد.

با بازگشت به نقطه شروع تیک‌تاک، در سال 2014، برنامه "Musical" در چین به عنوان یک پلتفرم برای موزیک ویدیوهای کوتاه عرضه شد و به سرعت توجه کاربران در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

در سال 2017، بایت‌دنس Musical را تصاحب کرد و آن را با پلتفرم تیک‌تاک خود ادغام کرد و نتیجه این ادغام، اپلیکیشن تیک‌تاک، بسیار مورد توجه و اقبال کاربران قرار گرفت.

به لطف الگوریتم‌های اعتیادآور و محتوای متنوع، محبوبیت تیک‌تاک به شدت افزایش یافته است و کاربران در حال رقابت برای به اشتراک گذاشتن همه چیز از روتین‌های رقص گرفته تا درس‌های آشپزی و چالش‌های آرایشی هستند، و تأثیر فرهنگی آن با موفقیت چشمگیر بسیاری از آهنگ‌ها و همه‌گیر شدن چالش‌های تیک‌تاکی نمود پیدا می‌کند. ضمن اینکه تیک‌تاک امروزه یک ابزار تبلیغاتی مهم برای هنرمندان نیز به حساب می‌آید.

به گزارش ایتنا، اما نکته مهم اینجاست که این گزارش توضیح می‌دهد که، علیرغم موفقیت، پلتفرم تیک‌تاک با نظارت فزاینده‌ای در مورد رسیدگی به محتوای حساس و مسائل مربوط به حریم خصوصی داده‌ها مواجه شده است، و گزارش هایی از شیوه های تعدیل محتوا با هدف سرکوب موضوعات حساس به چین، ایجاد نگرانی در مورد سانسور و نفوذ سیاسی منتشر شده است. 

    پنتاگون دستور ممنوعیت تیک‌تاک را صادر کرد
این نگرانی‌ها در سال 2019 تشدید شد، زمانی که سیاستمداران آمریکایی خواستار تحقیقات فدرال در مورد دستیابی به برنامه «موزیکال» توسط تیک‌تاک ، روابط این پلتفرم با چین و پیامدهای گسترده تر آن برای امنیت ملی شدند. 

تلاش‌ها برای رفع این نگرانی‌ها، از جمله انتصاب کوین مایر، مدیر اجرایی سابق دیزنی به‌عنوان مدیر عامل تیک‌تاک، برای رفع نگرانی‌های فزاینده کافی نبود و تا اواسط سال 2020، تشدید تنش‌ها بین چین و هند منجر به ممنوعیت تیک‌تاک در هند شد، در حالی که دولت ترامپ هم در نظر داشت اقدامات مشابهی را در ایالات متحده انجام دهد.

به گزارش ایتنا، در میان نبردهای حقوقی و مذاکرات برای تصاحب توسط  شرکت‌های آمریکایی، آینده تیک‌تاک در تاریک نبود، اما به دلیل تغییر در دولت ایالات متحده، برنامه‌های فروش اجباری تیک‌تاک با روی کار آمدن رئیس جمهور بایدن، هرچند موقت، به تعویق افتاد.

این گزارش در پایان اشاره می‌کند که با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • با ارزانترین لیبل ایران آشنا شوید