Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@02:51:11 GMT

روش فارسی کردن زبان اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۷۹۱۹

شما می توانید زبان اینستاگرام خود را تغییر داده و این اپلیکیشن را به زبان فارسی استفاده کنید که نحوه تغییر زبان را به شما آموزش میدهیم. ناطقان: یکی از برنامه های مجازی پرطرفدار این روزها، متعلق به برنامه اینستاگرام است که برای سیستم عامل های مختلف در دسترس است و هریک از ما با هر موبایلی می توانیم به راحتی از آن استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یکی از مشکلات این برنامه زبان آن می باشد که بصورت پیش فرض بر روی زبان انگلیسی قرار دارد و کاربرانی که به زبان انگلیسی تسلط ندارند، نمی توانند از آن به بهترین وجه ممکن استفاده کنند.

از این رو اخیرا برنامه پرکاربرد اینستاگرام در طی یک بروز رسانی کامل تعدادی زبان از جمله زبان فارسی را به این برنامه افزود تا کاربران آن بتوانند هرچه بهتر و آسانتر از این شبکه اجتماعی محبوب با زبان خود استفاده نمایند. به همین دلیل ما قصد داریم در ادامه این مطلب از بخش تکنولوژی  شما را با روشی ساده و اسان برای فارسی کردن زبان اینستاگرام آشنا سازیم. همراه ما باشید.
مراحل تغییر زبان اینستاگرام:

    در اولین قدم شما باید برنامه اینستاگرام را آپدیت کنید تا آخرین ورژن آن در گوشی شما نصب شده باشد.
    اینک برنامه اینستاگرام را باز کنید و وارد بخش پروفایل از پایین صفحه نمایش شوید. اینک همانند تصویر ذیل بر روی " Settings " یا همان تنظیمات کلیک کنید.


    در این مرحله شما به بخش تنظیمات وارد گشته اید. از این بخش باید گزینه " Language " را پیدا کنید و بر روی آن کلیک کنید.



    در این قسمت می بایست زبان " فارسی " از لیست موجود همانند تصویر ذیل پیدا کنید و سپس تنها یک کلیک بر روی آن کنید. در نهایت زبان برنامه اینستاگرام شما فارسی شد و می توانید با خیالی آسوده با دوستان خودتان در ارتباط باشید.


برچسب ها: زبان ، اینستاگرام ، فارسی ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زبان اینستاگرام فارسی ناطقان برنامه اینستاگرام زبان اینستاگرام بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند


 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت عموم مردم استان در اجرای قانون منع استفاده از عناوین بیگانه و ناملموس بر سر در اماکن تجاری و عمومی را با ارسال گزارش مکتوب و مصور، خواستار شد و گفت: بستر دریافت گزارش مردمی تخلف از قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی فراهم شده و لازم است مردم تخلفات در این زمینه را گزارش دهند.

محمد حسین زاده افزود: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می رود، بیم آن است که در آینده ای نزدیک، نسل های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی های گرانقدر دعوت می کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع های تجاری و یا واحدهای مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی گفت: راه های ارتباطی از بسترهای مختلف برای دریافت گزارشهای مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi می شود.

دیگر خبرها

  • علت مشکلات جیدون سانچو در منچستریونایتد از زبان تیری آنری (زیرنویس فارسی)
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند